Primul pas făcut de Majda în pregătirea rețetei a fost prepararea garniturii prin curățarea, tăierea și fierberea cartofilor timp de 10-15 minute. Între timp, cu mare grijă, ea a început să toace mărarul și ierburile aromatice, pe care le-a pus într-o tavă peste cartofii fierți. Pentru toate detaliile rețetei, modul de pregătire și gramajele folosite, poți urmări VIDEO-ul atașat acestui articol.

Atunci când a ajuns la pregătirea puiului și a sosului, Majda a ținut să facă o mențiune extrem de importantă: nu a asezonat carnea nici cu sare, nici cu piper, ci a folosit doar MAGGI Ideea Zilei, care conține un mix de ingrediente atent selectate pentru a evidenția aromele naturale ale ingredientelor. Astfel, puiul a devenit o bucățică de carne cremoasă și suculentă, iar sosul a devenit o explozie de gusturi delicioase.

Cu o istorie îndelungată și o gamă variată de produse, MAGGI a devenit ideea zilei pentru mulți, facilitându-le viața în bucătărie și aducând o explozie de gusturi și arome în farfurie. Chiar și Majda a spus, în timpul gătitului, că gustul puiului nu ar fi fost niciodată la fel fără ajutorul condimentelor MAGGI. 

BONUS! Majda dezvăluie un secret: În cazul în care dorești să pregătești rețeta, însă nu ai timp sau nu te afli în locul potrivit pentru a te uita la emisiunea Share în bucate, găsești toate instrucțiunile rețetei de pui în sos cremos cu usturoi pe plicul MAGGI.