Povestea
Foodstory...
Nu-i un site despre mancare. Nici despre povesti cu gatit. Nici carti de bucate, nici retete.
Foodstory este
E despre gust. Bunul gust. Si voi chiar credeti ca gusturile nu se discuta? Ba da. O facem in fiecare zi pe Foodstory.ro
In spatele foodstory.ro sta o echipa de oameni pasionati de arta culinara. Unora dintre noi le place sa isi petreaca timpul in bucatarie gatind sau mixand cocktailuri. Altora le place doar sa consume minunatii pregatite de ceilalti. Tuturor, insa, ne place sa stim ce avem in farfurie sau in pahar.
Suntem adeptii mancarii sanatoase dar refuzam sa credem ca pentru asta trebuie sa renuntam la bucuria gustului sau sa cheltuim jumatate din salariu pentru a cumpara ingredientele. Din cand in cand, mancam si junkfood. Si Angelina Jolie face asta si ati vazut ce bine arata. Unii dintre voi ar putea obiecta la aceasta ultima afirmatie dar vorba aia “gusturile se dicuta”. Pe foodstory mai mult decat oriunde.
Mancarea este o parte extrem de importanta a vietii noastre si suntem siguri ca la fel este si pentru tine. Foodstory.ro este un site despre mancarea ca stil de viata. Este un site in care vrem sa invatam impreuna “arta mancatului” care, ca orice arta, se manifesta diferit si neasteptat.
Traim intr-o zona a Europei in care parintii nostri au crescut cu ideea ca femeia trebuie sa invete sa gateasca pentru a fi o gospodina model iar cei de o varsta cu noi tind sa creada ca este al naibii de greu sa pregatesti un pranz decent. Noi stim ca nu este asa. Dimpotriva, ni se pare atat de funny incat am inceput sa organizam, pentru prieteni, petreceri de gatit sau degustari de cocktailuri.
Foodstory.ro a fost creeat pentru oameni ca noi. Pentru a va avea cat mai aproape, am construit site-ul astfel incat sa il puteti accesa pe orice tip de device.
Modifică setările cookies