Prima recomandare a frumoasei Majda e legată chiar de alegerea pieptului de pui, necesar pentru ciorba rădățeană, piept de pui care trebuie să fie neapărat cu os, pentru un gust intensificat. Rețeta integrală și cum se folosește aceasta pas cu pas o vedeți în VIDEO-ul atașat acestui material. 

Ciorba rădăuțeană are gustul delicios și aromat la care visează orice pofticios, mai ales dacă gustul este accentuat și de MAGGI Secretul Gustului, despre care chiar Majda spune că îi e prieten în bucătărie. Asta mai ales că Maggi oferă un plus de gust și de aromă oricărui preparat. E suficient să punem aproximativ o linguriță la o porție de 250 ml în timpul preparării și ne putem bucura de mese îndrăgite de întreaga familie. 

 

MAGGI Secretul Gustului se găsește în două variante, cu gust de legume și cu gust de găină, iar granulele sunt usor de dizolvat, cu legume atent selecționate.

Gustul ciorbei rădăuțene, intensificat de MAGGI Secretul Gustului, este astfel unul unic, de care ne putem bucura cu toții. După rețeta pregătită de Majda, această ciorbă rădăuțeană vine la pachet cu o serie de valori nutriționale, dintre care un aport excelent de Calciu, vitamina C și vitamina A, fibre și proteine. Nutriționiștii recomandă consumul de ciorbe și de supe datorită protenelor, nutrienților și vitaminelor prezente în acestea.

Pentru că are suficientă carne de pui, Majda dă frâu creativității în bucătărie și realizează că poate să pregătească și o porție delicioasă de pilaf, tot cu ajutorul MAGGI Secretul Gustului. 

Puțini știu că povestea ciorbei rădăuțene pregătite cu atâta dragoste de Majda începe încă din anul 1979, în Bucovina, mai precis în localitatea Rădăuți. Pe atunci, un maestru în artă culinară, Cornelia Dumitrescu pe numele său, a lansat pentru prima dată propria să rețetă de ciorbă rădăuțeană la un restaurant din Rădăuți. În acele vremuri, rețeta originală de ciorbă rădăuțeană de pui venea ca o alternativă la ciorba clasică de burtă, deoarece nu toată lumea tolera acest tip de carne. Astfel, rețeta de ciorbă rădăuțeană înlocuia burtă de vită cu o bucată de carne de curcan initial. Mai târziu, s-a început să fie preparată cu carne de pui și a devenit faimoasă în această variantă. Aceasta a devenit gustoasa ciorbă rădăuțeană iubită de toți și pe aceasta o pregătește Majda în VIDEO-ul atașat. O ciorbă cu un gust delicios, accentuat de  MAGGI Secretul Gustului.

Articol sustinut de MAGGI Secretul Gustului