La Share în bucate înveți să faci supă cremă de praz și supă cremă de cartofi dulci
Foodstory
Data publicarii: Luni 26 Aprilie 2021, 12:33
Azi Emanuel e de două ori mai talentat: pregătește două supe cremă, una cu praz și una de cartofi dulci.
Mai mult, Chef Emanuel spune și cum a apărut supa cremă. Aceasta datează din perioada Imperiului Roman, când se servea la nuntă Gazpacho, supa cremă azi tradițională în zonele mediteraneene. Și dacă tot vorbește despre istorie, Emanuel povestește și cum a apărut lingura în perioasa Renașterii. Aflați infomațiile în video-ul de mai jos, unde Emanuel arată pas cu pas și cum se pregătesc cele două supe gustoase.
În plus, Emanuel spune și secrete. De exemplu vă arată cum să scoateți sâmburii din ardeiul iute și cum puteți să îl faceți...mai puțin iute.
ShARE în bucate te învață să fii CHEF în propria bucătărie, cu ingrediente puține și cu multă pricepere. Emanuel Cîrstea e cel care îți arată, în 10 minute de show culinar, cum să pregătești rețete gustoase și sănătoase.