Probabil ca, la fel ca noi, si tu te intrebi "Cine s-ar gandi sa puna unui vin numele de Sexual Chocolate?". Ei bine, responsabili pentru inventarea acestei retete sunt doi americani nonconformisti, Brandon Allen si Bo Silliman, care au imbinat pasiunea pentru viticultura si dragostea pentru bauturile alcoolice si au scos un vin cel putin special.

Produs in apropiere de Santa Barbara, in insorita Californie, Sexual Chocolate este obtinut din doua soiuri de struguri specifice zonei: Zinfandel si Syrah. Cel dintai este identic cu Primitivo di Gioia cultivat in sudul Italiei si ofera un vin rosu sec, de calitate superioara. Cel de-al doilea provine dintr-o vita specifica zonei Frantei si ofera un vin rosu cu aroma florala si note de fructe de padure.

Provenind din amestecul a doua astfel de soiuri, Sexual Chocolate este un vin cu gust bogat, care ii face pe cei care il savureaza sa se gandeasca la ciocolata negara amestecata cu cirese si putin chilli.

Apreciat de connoisseurs si studenti in egala masura, vinul din California poate fi comandat in mediul online si costa doar 22 de dolari sticla.

Atragator si din punct de vedere al design-ului, Sexual Chocolate are o eticheta inedita. Mai exact, bautorii vor gasi pe spatele sticlei o hartie cu un scris de mana si mesajul "Sunt un vin rosu numai bun pentru zilele de miercuri si portiile de pizza".

De mentionat este faptul ca in cultura americana, miercurea estea ziua ideala a saptamanii pentru a avea o intalnire, iar pizza este mancarea preferata dupa o partida incedniara de amor. De aici si inscriptia nu foarte ortdoxa de pe eticheta.

Daca vrei sa afli mai multe despre vinul Sexual Chocolate sau iti doresti chiar sa il comanzi, nu ezita sa dai un click aici. Pe noi ne-a convins.