Merele: pot fi tinute la frigider, unde rezista pana la 3 saptamani
Avocado: la temperatura camerei, daca trebuie sa se coaca, la frigider, dupa ce s-a copt (rezista 4 zile)
Daca este taiat in jumatate, stropeste-l cu zeama de lamaie, impacheteaza-l in folie de plastic - se pastreaza o zi.
Sparanghelul: se tine cu radacinile in apa, acoperit cu o punga din plastic. Tine pana la 4 zile.
Sfecla rosie: se tine in frigider, intr-o punga de plastic, tine pana la 2 saptamani.
Ardeii: se tin in frigider, in punga de plastic, tin pana la o saptamana.
Broccoli: se tine intr-un sertar in frigider, invelit in folie de plastic si tine pana la 5 zile.
Cartofii dulci: la intuneric, in pungi de hartie, tin pana la 2 saptamani
Ceapa: la intuneric, necuratata, tine 1-2 luni
Iata un ghid complet realizat de Buzzfeed: