Iata cum le poti pastra proaspete cat mai mut timp:
- Avocado: se tine pe blatul din bucatarie pana se coace, iar apoi se tine la frigider, fara sa-l invelesti. Atentie, nu rezista mai mult de 4 zile.
- Bananele: se tin pe blatul de bucatarie si rezista 3 zile dupa ce se coc. Nu te ambala.
- Strugurii: se tin in sertarul de la frigider, intr-o punga de plastic perforata. Rezista 1-2 saptamani.
- Broccoli: se tine in sertarul de la frigider, invelit in folie de plastic. Rezista 5 zile.
- Morcovii: se tin in sertarul de la frigider, in punga de plastic. Rezista pana la 3 saptamani.
- Conopida: se tine in sertarul de la frigider, invelit in folie de plastic. Rezista 5 zile.
- Ghimbirul: se tine la frigider, neinvelit, rezista o luna.
- Salata verde: se tine in sertarul de la frigider, in punga de plastic, cu servetel de bucatarie. Rezista pana la 5 zile.
Sursa: www.finedininglovers.com