1. Bea un ceai
Ceaiul din radacina de cicoare este cel mai bun aliat al tau in aceste momente.  Acesta are un efect de calmare si de relaxare a sistemului digestiv si te ajuta sa te simti mult mai bine.

2. Menta
O bomboana din menta sau un ceai pot sa faca mai mult decat sa-ti improspateze respiratia. Specialistii sustin ca aceasta este solutie excelenta impotriva gazelor, a indigestiei si a senzatiei de greata. O singura problema: daca ce ai mancat ti-a dat o senzatie de arsura la stomac, evita menta.

3. Evita laxativele
Unele persoane considera ca daca iau un laxativ dupa o masa copioasa rezolva toate problemele. Nimic mai gresit. Acestea trateaza constipatia si prin urmare ajuta la curatarea colonului. Insa in situatia unei indigestii, stomacul este cel cu probleme.

4. Fa o plimbare
Cand te simti atat de plin incat nici nu te poti ridica de pe scaun, solutia este miscarea. Un efort cat de mic iti pune sistemul digestiv in miscare si te ajuta sa te simti mai bine.

5. Nu vomita
Chiar daca ai senzatia ca te vei simti mai bine dupa, nu este niciodata o solutie. Iti poate afecta stomacul, iti poate arde esofagul si iti decoloreaza dintii. Plus ca poate duce la tulburari de alimentatie.