Adevărul este că, dincolo de faptul că este un lider autoritar și conduce Rusia cu o mână de fier, se știu destul de puține lucruri despre Vladimir Putin. Cum ar fi, de exemplu, ce mănâncă liderul de la Kremlin atunci când nu își exercită funcția de președinte, când nu se ia la trântă cu mai marii lumii din afara Rusiei și când nu pregătește invazia statelor vecine.

Micul dejun se servește târziu

Vladimir Putin nu este un președinte foarte harnic. Dimpotrivă! Dacă alți lideri ai lumii obișnuiesc să se trezească în zori pentru a-și face în liniște tabieturile înainte de a se ocupa de prerogativele de președinți, Vladimir Putin preferă să își înceapă zilele ceva mai relaxat. Surse din anturajul președintelui rus au dezvăluit că acesta se trezește de obicei atât de târziu, încât servește micul dejun în jurul prânzului. Masa constă în general într-o omletă mare sau un bol de cereale cu ouă de prepeliță și un pahar de suc de fructe. Ingredientele povin de la ferma patriarhului Kiril, prin urmare Putin primește tot ce este mai bun.

După micul dejun urmează o cafea, iar apoi președintele rus înoată aproximativ două ore, pentru a fi, desigur, în cea mai bună formă atunci când conduce o țară care este literalmente mai mare decât planeta Pluto ca suprafață.

După înot, Vladimir Putin merge în sala de forță, unde urmărește și știrile în timpul exercițiilor. 

Președintele rus preferă mâncarea sănătoasă

Kremlinul este învăluit de obicei într-un val de mister, însă surse din interior au indicat că președintele rus preferă alimentele sănătoase, printre care roșii, castraveți și salată verde. De asemenea, consumă mult pește, deși carnea sa preferată este cea de oaie, însă evită pe cât posibil dulciurile. Pentru că uneori nu reușește să ia prânzul, Putin îl înlocuiește cu fructe și kefir, care pare să fie un produs foarte îndrăgit de liderul rus.

Când călătorește în țări străine, Vladimir Putin obișnuiește să se delecteze cu bucate tradiționale locale, însă niciodată nu consumă lapte sau produse lactate.

Contrar aparențelor și legedelor despre ruși, Vladimir Putin are o adevărată aversiune pentru alcool. Atunci când bea, adică la recepții, se pare că preferă vinul și berea și nicidecum vodka.

Desertul favorit al lui Putin este înghețata, în special cea cu fistic.

Indiferent ce ar mânca, președintele Rusiei are angajat un om care să testeze alimentele ce îi sunt servite, pentru a se asigura că acestea nu sunt otrăvite. Vladimir Putin, la fel ca alți lideri ai lumii, are o fobie legată de faptul că viața sa ar putea fi ținta unui atentat și cum securitatea în jurul său este exemplară, singura variantă ar putea fi otrăvirea.