Emanuel Cîrstea e cel care te învață cum, tu trebuie doar să...dai play și start la gătit! După ce vei vedea cele 10 minute de show culinar, o să poți să pregătești supă crema de ciuperci, paste, home made și o mulțime de alte bunătăți. În fiecare luni, va apărea un nou video, deci o nouă rețetă. 
 

Cine e cel care te învață să pui ShARE în bucate
 
Emanuel Cîrstea este un artist care își urmează zi de zi cele două mari pasiuni – muzică și artă culinară. Dacă în perioada copilăriei, muzica este cea care l-a făcut cunoscut și cu ajutorul căreia a reușit să își întrețină părinții, pentru o bucată de timp, ajuns la adolescență, a descoperit cea de-a două mare pasiune, gastronomia.
 
 
Absolovent al Școlii de bucătari a HORECA School,  Emanuel a lucrat ca bucătar la un cunoscut restaurant din București. Cu o poveste de viață spectaculoasă, anul acesta Emanuel este parte a celui mai ambițios proiect al www.protvplus.ro, Viață Bate Vlogul, sezonul 2, alături de 12 dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România.
 
După succesul episodului sau, Emanuel este hotărât să ducă pasiunea să la un alt nivel și, împreună cu cea mai mare platforma video românească, www.protvplus.ro , a început emisiunea ShARE ÎN BUCATE, o emisiune de cooking, în care cele mai gustoase preparate sunt pregătite cu un minimum de efort.