Utilizatorul TikTok @charlton.a și-a introdus fanii în spatele tejghelei celor care lucrează la drive-thru, făcându-i pe aceștia să se întrebe dacă lucrurile se desfășoară corect sau nu.

Astfel, într-un clip video, acesta a dezvăluit că angajații pot ”auzi tot ceea ce spui” - chiar dacă microfonul pare oprit și înainte să ajungi să comanzi propriu-zis.

În clip, Charlton este în uniforma de lucru și se află chiar la locul de muncă. 

De asemenea, angajatul mărturisește că la fereastră drive-thru există camere de luat vederi instalate pentru a face o captură cu fețele tuturor clienților. Motivul - ca staff-ul să poate identifica clientul și să-i dea comanda corectă. 

Ultimul secret al tiktokerului este că restaurantul său McDonald's din Noua Zeelandă vinde cărți de bucate, oferindu-le fanilor șansa de a recrea mâncărurile preferate la ei acasă. 

Charlton spune: ”Clar, îi auzim pe toți pasagerii din mașină ce vorbesc între ei”.

Video-ul lui a creat isterie în social media. 

”Data viitoare, când ajung într-un drive-thru, folosesc o aplicație care-ți schimbă vocea și mă scobesc în nas la cameră”, a scris cineva.

 

Un alt angajat McDonald's s-a alăturat dezbaterii și a spus că nu toate restaurantele vând cartea de bucate: ”Acum o să mă întrebe toți de cartea asta și noi nu o avem!”.

Share în bucate - Păstrav cu morcovi și sos cu gogonele