Ce aduc nou cei doi burgeri cu carne de vită și carne de pui? Pentru cunoscătorii burgerilor premium creați de Chef Foa exclusiv pentru McDonald’s, colaborarea promite să reediteze succesul primelor două duo-uri lansate în 2021 (burgerii Chicken Magnifique și Beef Fantastique în ediție limitată estivală, și Bon Beef și Chicken Chic pentru sezonul rece), însă cu noi combinații și noi rețete originale. Iar pentru cei care încă nu au încercat burgerii premium de la McDonald’s? Trebuie să știe că Epic Beef și Chicken Legend sunt o experiență culinară inedită și savuroasă, aromele de sezon îmbinându-se cu ingredientele fresh într-un mix creativ, marca Chef Foa. Pentru că știi că un burger va avea gust delicios atunci când cheful îți spune că vrea să facă „dreptate ingredientelor” și să-ți ofere „o experiență intensă ca o vacanță mișto cu prietenii”. 

Și, mai mult decât atât, un burger premium comandat la McDonald’s îți aduce calitatea unui burger gourmet la pachet cu promptitudinea serviciilor pe care le apreciem în industria restaurantelor cu servire rapidă. Rezultatul? Burgeri legendari, serviți în restaurant în doar câteva minute, numai buni să fie testați alături de prietenii cu care vrei să pleci în vacanță. Pentru că ingredientele alese de Chef Foa chiar spun povestea unor destinații culinare pline de gust și savoare. 

Epicul burger cu vită, Epic Beef, te invită să savurezi o bucată suculentă de carne, așezată pe un pat de rucola cu salata romană, alături de două sosuri, de usturoi și de roșii coapte pe grătar, felii de bacon crocant, brânză Cheddar și felii de roșie, într-o chiflă presărată cu mălai. Burgerul Chicken Legend aduce o felie fragedă de carne de pui, învelită în fulgi de porumb, alături de salată romană, ceapă roșie, ardei roșu și castravete, sos de roșii coapte pe grătar și sos ranch, două felii de brânză cremoasă și două felii de roșie, toate cuprinse de o chiflă presărată cu mălai.

Iar destinația rămâne accesibilă tuturor fanilor burger pe întreaga durată a lunii mai și în prima parte a lunii iunie, pentru că burgerii Epic Beef și Chicken Legend rămân în meniul Mec până pe 09 iunie. În toate restaurantele McDonald’s din țară, inclusiv la McDrive sau prin McDelivery.