Părerile despre McDonald's sunt împărțite, dar chiar și cei care obișnuiesc să critice calitățile nutriționale ale preparatelor comandă o porție mare de cartofi la meniu atunci când își fac o plăcere vinovată. Tocmai această porție mare de cartofi este acum o problemă pentru imaginea gigantului fast food, după o serie de dezvăluiri ale unui angajat. 

Cum sunt păcăliți unii clienți McDonald's

Sub numele @nnennaaaaa6, acesta a postat pe TikTok un clip care arată cum sunt păcăliți clienții care cer porție mare de cartofi la comandă. Acesta a distribuit un videoclip filmat chair în timpul unei ture, în care se vede clar că porția mare de cartofi nu este chiar atât de mare cum ar crede lumea. 

Respectivul user dezvăluie că el și colegii săi au fost învățați să nu desfacă complet cutia, astfel încât cartofii serviți clienților să fie mai puțini decât ar încăpea de fapt în ea.

@nnennaaaaa6 ???? shhhhh ???? #virał #trending #elfitup #RufflesOwnYourRidges #comedy #ArbysDiabloDare #CloseYourRings #fyp #fypシ #mcdonalds #jokes #essentialworker ♬ Spongebob Tomfoolery - Dante9k Remix - David Snell

Printre cei aproape jumătate de milion de utilizatori TikTok care au văzut clipul s-au numărat și alți angajați McDonald's, care au suținut că lor nu le-a cerut nimeni niciodată să „fure” din porțiile de cartofi mari: „Am lucrat timp de 6 ani și managerul nostru ne-ar fi dat imediat afară dacă am fi încercat așa ceva”. „Probabil asta se întâmplă doar în restaurantul vostru. Eu am lucrat în 5 și peste tot am fost instruit să umplu bine cutiile”, a scris un alt utilizator.

Alții au acuzat că angajații au apelat la acest truc de lene, ca să nu prăjească, de fapt, prea mulți cartofi în timpul turei: „Nu toți angajații McDonald's sunt leneși. Din cauza voastră toți vom avea o reputație proastă”.

Au fost, totuși, și foști angajați care au confirmat povestea de pe TikTok. „Am lucrat în restaurant McDonald's și pot confirma că așa ni s-a spus să facem. Acum, când comand la ei, mă asigur mereu că se umple bine cutia de cartofi mari”, a scris un utilizator în comentarii, în timp ce altul a povestit că managerii le făceau chiar probleme dacă porțiile mari de cartofi pe care le serveau clienților erau chiar mari.

Consumatorii gigantului fast food s-au arătat oripilați de faptul că ar fi putut fi păcăliți așa, însă McDonald's SUA nu a oferit încă o reacție oficială.