1. Decoreaza-ti un perete din bucatarie cu poze din familie. Astfel, de fiecare data cand vei manca, iti vei aminti cele mai frumoase momente (foto main).

2. Decoreaza-ti camara intocmai ca un dressing. Pune muraturile, legumele, ierburile si condimentele la loc de cinste si nu le ascunde. Vor arata grozav impreuna.

3. Vopseste-ti frigiderul. Daca iti doresti o bucatarie cu personalitate, indrazneste sa-i dai frigiderului o alta culoare in afara de clasicul alb. Va fi o pata de culoare foarte reusita.

4. Fa-ti candele deosebite. Ai nevoie de recipiente mici pe care sa le umpli cu boabe de cafea. In mijloc, pui lumanari. 

5. Pune carti in bucatarie. Mai ales cele de bucate, care iti sunt de folos aici, si nu in biblioteca. Arata foarte bine printre ceainice, cutii si recipiente, zicem noi.

6. Fa-ti o fereastra mare care sa dea in curte sau in gradina. Bineinteles, daca locuiesti la casa. Ce poate fi mai placut decat senzatia ca gatesti in aer liber?

7. Decoreaza cu ajutorul condimentelor. Pune-le pe toate in borcane asemanatoare si aranjeaza-le intr-un colt al bucatariei tale. Daca pui si ierburile la pastrare langa ele, decorul este deja foarte fresh.

8. Vopseste-ti sertarele. Daca nu vrei o schimbare prea vizibila, poti vopsi doar marginile sertarelor. Atunci cand le vei deschide, bucataria ta va prinde culoare.

9. Joaca-te cu fructele. Intotdeauna vor fi utile si pe plan estetic, pe langa cel culinar. Le poti construi un mini-hamac in care sa atarne boem, sau le poti pune in suporturi speciale.

10. Nu uita de flori. Orice bucatarie este mai vie si mai frumoasa daca ai cateva flori, fie pe masa, fie intr-un colt. 

Sursa: Pinterest.com