Zaharul

Daca vrei sa faci o schimbare cu adevarat semnificativa in dieta, elimina complet zaharul. Acesta, chiar si in cantitati mici, iti distruge sanatatea. Acesta suprima activitatea sistemului imunitar si joaca un rol semnificativ asupra hormonilor, aruncand corpul intr-un haos biochimic. Din pacate, nu e suficient doar sa eviti sa pui zahar in mancare. Trebuie sa elimini si produsele procesate care contin foarte mult zahar sau indulcitori artificiali.

Faina alba

Toate produsele coapte sunt facute din faina alba. Problema este ca aceasta nu este aproape deloc nutritiva, este toxica si este un anti-nutrient. Asta inseamna ca, pentru a fi metabolizata, foloseste mineralele din corp si creeaza carente. Inlocuieste-o cu cereale integrale: mei, ovaz, quinoa, orez, grau.

Uleiurile procesate

Cei mai multi oameni considera ca produsele slabe in grasimi sunt sanatoase. Nu este adevarat! Corpul nostru are nevoie de grasimi pentru a functiona corect. Problema este ca atunci cand sunt incalzite la peste 300 grade Celsius, uleiurile devin grasimi trans si sunt toxice pentru organism. Incearca sa elimini produsele care contin acest tip de grasimi, cum ar fi cartofii prajiti, produsele de patiserie, margarina sau semipreparatele. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA SHARE ÎN BUCATE: