Ingrediente:
- 1 lingurita extract vanilie
- 60ml ulei de rapita
- 3 banane pasate
- 150g fructe confiate tocate
- 60g nuci tocate marunt
- 1 lingurita scortisoara
- 20g faina de migdale
- 1/2 lingurita sare
- 75g fulgi cocos
- 120g fulgi ovaz
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 175C si pregateste o tava cu hartie de copt.
Amesteca faina de migdale cu fulgii de ovaz, scortisoara, fulgii de cocos, nucile intr-un bol. Adauga fructele uscate maruntite.
Intr-un alt bol, amesteca uleiul cu bananele pasate si vanilia si toarna totul peste ingredientele uscate. Amesteca bine pentru omogenizare.
Pune cate o lingura de aluat in tava pregatita si apasa usor sau formeaza bilute din aluat si aplatizeaza-le cu mana.
Coace biscuitii timp de 20 de minute pana se rumenesc pe margini.
Sursa reteta si foto: Blueberry Girl