1. Ceaiul Maté
Cu o doza suficienta de cofeina si mai multi antioxidanti decat ceaiul verde, ceaiul Mate este un inlocuitor perfect pentru cafea. Amesteca-l cu miere si lamaie, adauga-i si lapte daca vrei si savureaza-l dis de dimineata.

2. Apa de cocos cu seminte de chia
Semintele de chia sunt pline de fibre si Omega 3, ceea ce inseamna energie de durata. Poti sa-ti faci o bautura foarte sanatoasa daca le amesteci cu apa de cocos.

3. Apa calduta cu lamaie
Despre beneficiile acestei combinatii s-au scris multe randuri. Pe scurt, apa calda cu lamaie iti alcanizeaza corpul, iti pune metabolismul la treaba si te ajuta sa ai mai multa energie.

4. Ceaiul Matcha
"Noul ceai verde" cum i se mai spune, ceaiul japonez este unul din marile trenduri ale anului 2015. Ce e atat de special la el? Facut dintr-o pudra verde obtinuta prin macinarea frunzelor de ceai, Matcha are un efect puternic antioxidant si energizant.

5. Latte din cacao
Daca vrei sa te bucuri de gustul ciocolatei fara sa ai remuscari, incearca un "latte" din cacao pura. Este, practic, cacao cu lapte, dar pentru un gust mai deosebit, foloseste lapte de migdale.

6. Ceaiul de papadie
Probabil cel mai asemanatos ca gust cu cafeaua, ceaiul de papadie face minuni pentru organism. Este excelent pentru piele si par.

7. Latte din maca
Pudra din maca reduce stresul si te umple de energie. Sportivii o folosesc ca supliment natural pentru a-si mari rezistenta.

8. Ceai negru
Extrem de energizant, ceaiul negru face minuni chiar si in cele mai grele dimineti. Savureaza-l cu putin lapte.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA SHARE ÎN BUCATE: