Daca procentul de 200% mai multa cofeina nu v-a speriat suficient, s-ar putea sa o faca denumirea produsului: Death Wish.

Producatorii cafelei garanteaza ca „nu veti putea gasi nicaieri o cafea organica mai puternica si mai aromata decat aceasta. Cafeaua noastra nu are nimic in comun cu cea pe care o beti in mod normal dimineata. Nu gasiti o astfel de cafea in magazinele de cartier sau la Starbucks.

Death Wish este cafeaua cu cea mai mare concentratie de cofeina. Este o cafea extrema, nu e facuta pentru cei slabi. Sa nu spuneti ca nu v-am avertizat.”

Si intr-adevar ne-au avertizat. Probabil ca vom avea ceva timp de asteptat pana sa o putem cumpara din tara dar, daca v-a starnit interesul si ati vrea sa o testati, se poate comanda online pe site-ul companiei: www.deathwishcoffee.com. Preturile se invart intre 3 si 80 de dolari pachetul, in functie de greutatea acestuia.

Pe langa curiozitatea de a afla ce gust are, noi am comanda un pachet doar pentru a simti pe pielea noastra senzatia din momentul in care primesti un mandat postal pe care scrie „aveti un colet de la Death Wish, il puteti ridica de luni pana vineri, intre orele ...”.

Cei care au avut curaj sa testeze sortimentul sunt foarte incantati. Una dintre cele mai detaliate descrieri ale exeprientei avute la prima cana de Death Wish este ce de pe site-ul thedropp.com:

„La un minut dupa ce am pus cafeaua, intreaga bucatarie mi s-a umplut de o mireasma incredibila. Era ca si cand m-as fi aflat in cafeneaua mea preferata. Lipsea doar coada de acolo.”

„Asteptarile mele nu erau foarte mari. Imi imaginam ca cea mai tare cafea din lume trebuie sa aiba un gust amar si dur. Ei bine, nu puteam sa ma insel mai tare.”

Mai multe informatii despre cafeaua Death Wish si despre procesul de preparare gasiti pe site-ul oficial: www.deathwishcoffee.com.