Bauturile alcoolice iti provoaca reactii diverse in corp, iar efectele se vad a doua zi. Diferite, dar la fel de neplacute.

1. Mahmureala de vin
E acea senzatie cu care te trezesti simti cum capul tau cantareste cu 2-3 kilograme in plus, iar gravitatea este parca mai puternica decat oricand. Daca te ridici in picioare, s-ar putea sa ai mici probleme de echilibru si sa te simti ca si cum ai pasi in nisip miscator.

2. Mahmureala de bere
Capul tare pare sa fie facut din nisip, iar singurul cuvant care iti vine in minte este "durere". Ai senzatia ca te-ai ingrasat cu cateva kilograme peste noapte si probabil chiar ai facut asta: pe langa caloriile date de vin, probabil ai mancat si nachos sau aripioare. Stomacul tau nu este fericit.

3. Mahmureala de bauturi alcoolice combinate
Exista mai multe forte care se lupta inauntrul tau si niciuna nu este invingatoare. Invis este doar corpul tau, care este campul de lupta. Tot ce vrei este sa dormi, insa creierul tau refuza asta.

4. Mahmureala de tequila
Sa te trezesti dupa o noapte plina de shot-uri este ca si cum ai fi ramas fara suflet. Ai mancarimi, esti ametit si pari sa fii doar o umbra a ta. Apa, ibuprofenul si cafeaua pot fi niste solutii, insa doar timpul te va face sa te simti complet din nou.

5. Mahmureala de cocktailuri dulci
Sunetele sunt prea ascutite, lumina este prea puternica, poti conceptualiza ideea de miscare, dar ceva lipseste. Sa faci o propozitie din gandurile tale pare la fel de imposibil in acest moment ca si escaladarea Everestului.