Ingrediente:
- Unt
- ½ ceasca de zahar brun pudra
- ½ ceasca de zahar alb
- 2 oua
- 2 lingurite de esenta de vanilie
- 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
- 1 cana de nuci, taiata mai marunt
- 3 banane mari sau 4 medii, de preferat mai coapte (pot sa fie chiar maronii)
- 2 cesti de faina alba
- ½ lingura zahar brun nerafinat (pentru topping)
Mod de preparare:
Pasul 1: Topeste untul si amesteca-l cu zaharul
Pasul 2: Adauga ouale, bicarbonatul de sodiu si vanilia. Amesteca-le bine
Pasul 3: Taie bananele felii si adauga-le in compozitie, dupa care poti adauga si nucile
Pasul 4: Adauga faina si amesteca foarte bine pana se omogenizeaza compozitia
Pasul 5: Pune compozitia intr-o tava (daca folosesti cuptor) sau in masina de facut paine si presara zaharul brun nerafinat deasupra
Vei sti cu siguranta ca e gata dupa coaja crocanta ca un caramel si dupa mirosul minunat :) Sa ai pofta!