După ce a slăbit în mod aproape miraculos foarte multe kilograme, Amalia Năstase a luat din nou în greutate, însă doar până la un anumit punct, la care ea a spus stop. Iar de atunci își menține silueta!

Potrivit celor de la Unica, Amalia Năstase nu a făcut prea mari eforturi pentru a avea un număr constant de kilograme, ci doar a renunțat la un aliment pe care îl consideră un dezastru mondial. Dar fără de care mulți oameni nu pot să trăiască: pâinea.

„Pâinea albă chiar e dazastru mondial. Am renunțat să mai fac din numărul de kilograme un țel de a trăi în viață. Și am început să mă ocup de ce îmi place mie să fac în viață . Evident, nici nu mă îndop, dar nici nu mai stau să număr cântarul. Mănânc fără pâine, dar când am chef mănânc și dulciuri. Am fost la Paris și am mâncat și croissante. În America mănânc cupcakes. În decembrie am fost la un congres de anti-aging. Când plec undeva și e mâncare bună, mănânc chiar și fast food, dar când stau acasă, pot să mănânc piept de curcan cu salată. M-a ajutat foarte mult că sunt tot timpul în legătură cu un medic nutriționist și de medicină funcțională, știu ce se întâmplă cu corpul meu și cu vârsta”, a spus Amalia Năstase pentru sursa citată.