1. Salata verde
De obicei o consideram o optiune "racoritoare", de mancat pe langa o carne la gratar. Insa iti propunem sa incerci ceva nou: salata verde la gratar, presarata cu ulei de masline, sare, piper si otet.
2. Pepene rosu
Inainte sa respingi ideea de a pune pepenele zemos si racoritor pe gratar, iti spunem ca focul ii intensifica aroma. Trebuie sa-l incerci.
3. Mango
Este un superfruct, cu foarte multe vitamine, minerale si fibre. Incearca-l la gratar si foloseste-l apoi ca garnitura pentru burgeri sau friptura.
4. Ciuperci Portobello
Contin nutrienti importanti pe care nu ii iei din alte alimente, asa ca incearca sa le consumi mai des. Curata-le bine si amesteca-le cu putin ulei de masline, ceapa, usturoi si otet.
5. Struguri
Pune-i putin pe gratar si apoi mananca-i alaturi de un gratar de pui sau creveti. Delicios!
6. Ananas
Gratarul ii intensifica aromele si il transforma intr-un desert ideal. Lasa-l pe gratar aproximativ 5 minute pe fiecare parte si presara niste scortisoara deasupra.
7. Sparanghel
Dupa ce l-ai curatat bine, pune-l pe gratar si presara-i putina sare si piper deasupra. Contine multe vitamine si fibre si este perfect pentru vara.
8. Capsuni
Du-le savoarea la un alt nivel. Pune-le pe un frigarui, stropeste-le cu otet balsamic si zahar si lasa-le 1-2 minute pe gratar.