La mare, vedetele nu vor avea parte de plaja si distractie, ci de foarte multa munca, nervi intinsi la maximum si o alergatura continua contra cronometru in bucatarie. “Cred ca toti am fost intimidati”, marturiseste Laura Cosoi despre momentul in care au pasit in bucataria special amenajata pe plaja, deasupra unei locatii de lux din Mamaia. Tinuti permanent in priza de cei trei chefi jurati, care s-au implicat si ei in pregatirile pentru botez, vedetele au avut parte de momente dintre cele mai solicitante, mai ales ca de implicarea lor depindea succesul evenimentului.

Asa se face ca juratii vor fi mai duri ca niciodata, tocmai pentru a asigura bunul mers al lucrurilor. “Mi-as dori sa nu ma mai streseze”, a recunoscut Pacha Man in clipa in care chef Scarlatescu le-a reamintit dur ca se afla in intarziere. “Fiecare era agitat, stresat”, a recunoscut si Gabriela Irimia, “toata lumea m-a calcat pe picioare”.

Si intre cei doi lideri de echipe, Elena si Pacha Man, se vor isca neintelegeri: “Pacha, daca atitudinea oamenilor tai este asa, eu ma duc si iau toate produsele de care am nevoie si nu le impart cu tine”, si-a iesit din fire Elena, nervoasa ca cei din echipa albastra au monopolizat ustensilele din bucatarie. “Echipa rosie era sigura ca o sa castige, insa acum sunt in pierdere si vor sa se certe cu mine”, a ripostat Pacha.

Cum se va incheia totul si daca vedetele vor reusi sa puna pe masa oaspetilor de la botez platinguri de cinci stele, care sa multumeasca pretentiile juratilor, telespectatorii Pro Tv vor afla marti seara, de la 20.30, la “MasterChef – Proba celebritatii”.