Editia de marti seara a prezentat afacerea deschisa de o familie de oameni muncitori, care au renuntat la traiul din Spania pentru a deschide un restaurant de la zero in Romania. Cei doi au vandut tot ce aveau pentru a putea investi intr-un restaurant de familie care sa le asigure un trai linistit. Dar cel mai mare sacrificiu pe care l-au facut este timpul scurt pe care il petrec cu cele doua fetite, acestea fiind crescute de bunici in timp ce ei se lupta sa tina deschis restaurantul.

Inca de la inceput, Victor a observat un aspect nefavorabil unui restaurant: pozitionarea. Pata Negra este situat intr-o zona lipsita de vad, fara o semnalistica corespunzatoare. Numarul mic de clienti nu a reprezentat o surpriza pentru Chef Victor Melian. Acesta a fost surprins insa in momentul in care a aflat ca cei doi patroni au pornit restaurantul fara un plan de afaceri si fara a avea notiuni elementare de marketing, elemente necesare in orice tip de afacere.

O problema apasatoare pentru Angi era lipsa personalului: „In sala de mese avem o mare problema pentru ca avem un singur ospatar. Eu si gatesc si ies de foarte multe ori in sala sa servesc sau sa-mi intampin oaspetii.” Experienta si inspiratia Chef-ului Victor Melian si-au spus cuvantul, acesta avand indata o rezolvare convenabila a problemei: sotia bucatarului s-a alaturat echipei restaurantului, pe post de ospatarita.

Chef Victor Melian a fost placut surprins de calitatea produselor preparate de echipa restaurantului, raportul calitate-pret fiind corect. Din acest punct de vedere, Victor nu a modificat nimic din continutul meniului. Singurul aspect culinar pe care l-a sugerat a fost reinterpretarea unor preparate deja existente in meniu. In ceea ce priveste aspectele functionale si de design ale restaurantului, echipa Vine CHEFul! a rezolvat defectiunea liftului pentru mancare, a remobilat terasa si a remediat problema semnalisticii de la intrare. 

Dar poate cea mai de succes reusita a lui Victor Melian a fost apropierea patronilor de cele doua fetite. Victor i-a recomandat lui Angi sa acorde mai mult timp copiilor si sa-l lase exclusiv pe bucatar sa se ocupe de bunul mers al lucrurilor in bucatarie. Revederea celor doua fiice a starnit lacrimi de bucurie, Angi si Gabi petrecand o zi intreaga cu acestea la un loc de joaca.

„Plec din aceasta peninsula iberico-romana plin de speranta. Sunt foarte mandru de ei. Sunt convins ca daca Angi si Gabi vor tine cont de sfaturile si propunerile mele pe termen lung, viata lor va fi una extrem de frumoasa”, a declarat Victor la finalul celor patru zile petrecute la Pata Negra.