Chef Victor a gasit multe greseli in meniul initial: “Un meniu enorm, stufos cu atat de multe produse ca nu ar fi avut loc nici in 15 frigidere mari. Si preturi exagerate.“

Un alt aspect care l-a deranjate pe Chef Victor a fost meniu scris in exclusivitate in Italiana: “Ii deruta pe cei care nu stiu italiana, este greu de facut o comanda daca nu stii ce scrie”.

Primul lucru pe care l-a facut Chef Victor in ceea ce priveste meniul a fost sa-l micsoreze: “Am micsorat radical meniul, pastrand cele 2-3 produse de succes (cele care se vand cel mai bine), iar denumirile produselor sunt in romana. Am adaugat doar preparate pe care bucatarii restaurantului stiu sa le faca bine”, a marturisit el pentru Foodstory.ro.

Noul meniu a fost astfel creat incat sa ofere mereu produse de calitate clientilor: “Un volum mai mic de materie prima care garanteaza astfel ca produsele vor fi proaspete. Specificul l-am pastrat italian. Am incercat sa avem coerenta intre formatul restaurantului per total si nivelul culinar. “

Vezi mai multe despre primul restaurant de la Vine CHEFul pe vinecheful.protv.ro!