Au mai ramas doua zile de auditii si inca mai sunt multi doritori in a-si demonstra indemanarea in bucatarie, de multe ori adusa la pachet cu talent sau pasiuni de orice alta natura, mai putin culinara, spre uimirea juriului si deliciul publicului.

Atras de mic copil de bucatarie, a inceput sa gateasca in urma cu un an preparate complexe. Acum concurentul sustine ca se va prezenta la MasterChef cu desertul suprem, fiind cel mai complicat desert pe care l-a gatit vreodata. Insa unul dintre jurati il va provoca la un test, care ii va lua pe toti prin surprindere.

O alta concurenta cu care ne vom intalni luni afirma ca este o femeie independenta, sotie si mama si pune mare pret pe aspectul sau fizic. Luni seara vom afla reactia juriului in momentul in care aceasta se va prezenta in fata lor cu un preparat a carui varianta locala o gasim la fiecare colt de strada.

O cunoscuta prezenta din lumea mondena va veni la MasterChef nu doar pentru a-si etala cunostintele culinare. Motivele prezentei sale in platoul emisiunii ni le va spune chiar ea, in editia MasterChef cu numarul 3.

Pe drumul din culise pana in fata juratilor, o concurenta si-a pierdut pantoful. Ramane de aflat luni cum se va descurca Cenusareasa de la MasterChef.

Marturiseste ca s-a drogat din teribilism, insa a reusit sa se salveze dupa ce a luptat mult cu ea insasi. In editia urmatoare ne vom intalni cu o tanara care va trebui sa demonstreze ca ambitia si pasiunea in bucatarie pot deschide o noua cale in viata.

In editia de luni vom avea surpriza de a intalni mai multe cupluri ale caror membri vor concura unii impotriva celorlalti. Luni vom afla daca vor primi sortul MasterChef si vor deveni concurenti in cursa pentru premiul cel mare.
Din 29 si 30 septembrie, telespectatorii se vor delecta de doua ori pe saptamana, luni si marti, de la 20:30 cu fel de fel de preparate puse in valoare de concurenti inventivi si jurizate taios de chefii Patrizia Paglieri, FOA si Adrian Hadean.

MasterChef - Prinde gustul competitiei, la PRO TV!

Tags: MasterChef