Cel mai scump hamburger din lume costa 295 de dolari. A fost inventat in onoarea Lunii Nationale a Hamburgerului care se sarbatoreste in Statele Unite.

Pentru un asemenea pret primesti si ingrediente alese. Hamburgerul este facut din carne de vita japoneza infuzata cu unt de trufe si 10 ierburi aromatice si asezonata cu sare afumata de mare adusa din Pacific. Peste carnea bine facuta se adauga cateva felii din branza Cheddar maturata timp de 18 luni, produsa de faimoasa firma James Montgomery din Somerset, Marea Britanie. In plus hamburgerul are si felii de trufe negre, un ou de prepelita, o clatita, crema de branza, caviar si unt de trufe.

Bonus, langa hamburger, primesti si o scobitoare din aur incrustata cu diamante creata de bijutierii de la Euphoria New York.

Toti banii incasati din vanzarea acestor hamburgeri vor fi donati unei organizatii de caritate, care are in grija saracii din New York.

Restaurantul Serendipity mai are in palmares doua recorduri mondiale: cea mai scumpa inghetata de 1.000 de dolari si cel mai scump hot dog de 69 de dolari.

 Sursa: Huffington Post