Cei trei chefi jurati, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu sunt mai intransigenti si mai pregatiti ca niciodata sa adulmece talentele culinare, sa dea verdicte si sa testeze la maximum rezistenta concurentilor.
Sorin Bontea
„Ca sa reusesti in acest domeniu este nevoie de foarte multa munca, seriozitate si trebuie sa vrei intotdeauna mai mult de la tine, sa-ti doresti sa te autodepasesti.Un bucatar profesionist trebuie sa aiba in primul rand un gust bun si o mana de fier, este important sa tii oamenii laolalta, ca o echipa adevarata, si sa-i faci sa lucreze pentru tine.”
Florin Dumitrescu
Motto: Daca iti place ceea ce faci, nimic nu ti se mai pare greu!
„In afara de pasiune, e nevoie de educatie, de bun simt, pasiune pentru frumos, o legatura stransa cu natura, foame de cunoastere si o nebunie doar a ta, care in timp se dezvolta intr-un stil propriu si personal”. Apoi vine cultura gastronomica si numitorul comun pentru toti bucatarii, adica placerea de a manca.„Cel mai frumos si cel mai corect pentru sufletul fiecaruia ar fi sa monetizeze pasiunea, sa gaseasca o modalitate sa traiasca din ceea ce le place sa faca.
Catalin Scarlatescu
In ceea ce-l priveste, se bazeaza intotdeauna pe trei elemente cheie: “Perseverenta, creativitate, dorinta de a fi cel mai bun. Sfatul pe care il da celor care doresc sa devina maestri in bucatarie este “sa faca mancare buna (ei stiu ce inseamna asta). Cu timpul numele le va fi recunoscut, se va duce vestea ca in localitatea aia, la restaurantul ala, se face cel mai bun fel de mancare (si te poti gandi la orice). In momentul acela esti implinit ca bucatar, iar de aici incolo sunt conjuncturi si alegeri.”