Art. 1 Organizator
PROTV S.A., cu sediul in Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu, nr 109, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului nr. J40/24578/1992, avand cod unic de inregistrare 2835636, atribut fiscal R.   
 
Art. 2 Durata actiunii
Actiunea se deruleaza in intervalul 6-27 august 2012. ProTV isi rezerva dreptul de a modifica datele de incepere si de terminare, fara drept de compensare, dar nu inainte de a anunta publicul pe site-ul www.foodstory.ro.
 
Art. 3 Conditiile de participare
Concursul se adreseaza tuturor vizitatorilor site-ului www.foodstory.ro si ai paginii de Facebook Foodstory.ro cu domiciliul in Romania. Nu vor avea drept de participare angajatii MEDIAPRO si PROTV SA si ai partenerilor implicati in organizarea acestei actiuni, precum si rudele de grad intai ale acestora.
Participarea la campania « Afla ce inghetata ti se potriveste si poti castiga un Kitchen Aid » implica acceptarea ca numele si textele prezentate de participantii castigatori sa poata fi facute publice in scop publicitar, fara niciun fel de pretentie de ordin patrimonial.
 
Art. 4 Protectia datelor personale
Prin accesarea paginii de Facebook Foodstory.ro unde se desfasoara concursul Afla ce inghetata ti se potriveste si poti castiga un Kitchen Aidsi completarea datelor personale in formularul de concurs, orice participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a S.C. PRO TV S.A, persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul 17155. Scopul prelucrarii datelor este „reclama, marketing si publicitate”.
S.C. PRO TV S.A prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).
Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. PROTV S.A. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.
Datele cu caracter personal prelucrate in vederea prganizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre S.C.PRO TV S.A si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului si publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului. La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, S.C. PRO TV S.A. nu va transfera aceste date unui alt operator. Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor. S.C. PRO TV S.A nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.
Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze S.C. PRO TV S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bulevardul Pache Protopopescu nr. 109, sector 2, Bucuresti.
Daca unele date furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
 
Art. 5 Modul de desfasurare a actiunii
In intervalul 6-27 august 2012, vizitatorii site-ului www.foodstory.ro si ai paginii de Facebook Foodstory.ro au sansa sa castige unul din cele 2 premii constand fiecare intr-un robot de bucatarie KitchenAid de uz casnic.
Pe pagina de Facebook a Foodstory.ro userii vor gasi, intr-o sectiune speciala, un quiz la care trebuie sa raspunda prin alegerea raspunsurilor care li se potrivesc cel mai bine. Dupa aflarea rezultatului, utilizatorii care vor sa intre in competitie trebuie sa completeze formularul cu datele personale si sa apese butonul « Trimite ».
In data de 27 august 2012 vor fi desemnati castigatorii concursului, cei care vor primi 2 roboti de bucatarie Kitchen Aid cu kit de inghetata inclus. Desemnarea castigatorului se va face prin formula: rand()*n, unde “n” este numarul total de participanti.
Castigatorul va fi anuntat pe pagina de Facebook Foodstory.ro cat si pe site-ul www.foodstory.ro si contactat de organizatori.
In cazul in care participantul desemnat castigator a furnizat date de contact eronate si nu poate fi contactat, este descalificat si se alege alt castigator, pe baza formulei rand()*n.
Administratorii site-ului www.foodstory.ro si a paginii de Facebook Foodstory.ro isi rezerva dreptul de a suspenda si de a sterge inregistrarea oricarui participant care foloseste un limbaj neadecvat.
De asemenea, administratorii site-ului www.foodstory.ro isi rezerva dreptul de a elimina din concurs orice utilizator suspectat ca a incercat sa fraudeze prin orice modalitate concursul.
 
Art. 6 Premii
1. Premiile sunt oferite de S.C. Bilancia Exim S.R.L, partener al organizatorului S.C. PRO TV S.A, cu privire la acest eveniment.
2. Premiile constau in 2 roboti de bucatarie KitchenAid.
3. Valoarea fiecarui premiu este de 3040,5 RON cu TVA inclus. Valoarea totala a premiilor este de 6081 RON cu TVA inclus.
Premiile nu vor putea fi schimbate cu contravaloarea lor in bani sau alte produse ori servicii.
Premiile vor fi inmanate castigatorilor de catre organizatorii concursului.
 
Art. 7 Desemnarea si anuntarea castigatorilor
Desemnarea castigatorilor se va face dupa formula rand()*n.
Castigatorul va fi anuntat pe pagina de Facebook Foodstory.ro, dar si pe site-ul www.foodstory.ro si contactati de catre organizatorul campaniei.
Premiul va fi eliberat numai pe baza cartii de identitate.
Organizatorul nu are nicio responsabilitate pentru transportul castigatorului in vederea ridicarii premiului.
Castigatorul va primi premiul numai dupa ce, in prealabil, a furnizat organizatorului o copie dupa actul de identitate.
In caz contar, organizatorul isi rezerva dreptul de a anula premiul si a valida un nou castigator, folosind mecanismul principal al concursului mentionat in regulament la Art. 5.
 
Art. 8 Responsabilitatea
Organizatorul promotiei nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti.
Organizatorul va acorda premiul numai acelor persoane ale caror date sunt trimise la actiunea promotionala, in conformitate cu prevederile prezentului regulament.
Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.
Organizatorul nu-si asuma nicio responsabilitate cu privire la calitatea produselor si serviciilor oferite drept premiu.
Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.
 
Art. 9 Publicarea regulamentului
Pentru aducerea la cunostiinta publicului, Regulamentul va fi disponibil gratuit la sediul Organizatorului si pe site-ul www.foodstory.ro incepand cu data de 6 august 2012.
 
Art. 10 Litigii
In cazul unor litigii aparute intre ProTV si participantii la promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.