Pe masura ce ne afundam in toamna calendaristica, incepem sa consumam din ce in ce mai mult ceai. Prietenii de la Kulhar.ro ne sar in ajutor si, in perioada 6-13 septembrie 2012, ofera cinci premii cititorilor foodstory.

Criterii de participare

Pentru a participa in concurs, trebuie sa raspunzi corect la intrebarea din formularul de mai jos si sa completezi campurile cu datele tale de contact. Acestea vor fi folosite pentru contactarea ulterioara a castigatorilor.

In ce constau premiile?

Cele cinci premii ale consursului sunt oferite de kulhar.ro. Castigatorii vor primi doua plicuri de ceai, fiecare a cate 100 gr.

Cum stiu daca am castigat ?

Dupa finalizarea concursului si desemnarea castigatorilor, numele acestora va fi postat pe www.foodstory.ro . In plus, cei 5 castigatori vor fi contactati de catre echipa FoodStory prin email-ul sau numarul de telefon furnizate la inscriere.

Regulamentul complet al concursului poate fi accesat aici.

Mult succes!

*Va rugam sa completati toate campurile formularului pentru a se valida inscrierea. IMPORTANT: dupa ce apasati butonul "TRIMITE", deasupra campurilor de inregistrare va aparea un mesaj de confirmare.