Emotiile nu i-au scutit nici de data aceasta, mai ales ca cei trei au fost napaditi de amintirile frumoase din bucataria “MasterChef”. Mimi a pregatit un delicios muschi de vita in prosciutto, cu sparanghel si sos de vin, Petru calamar cu sos de portocale si reductie de otet balsamic, servit pe salata calda de legume gratinate, iar D’Artagnan un piept de rata cu salata calda, fasole verde si mere caramelizate.
Poti sa revezi momentele pe protv.ro sau pe voyo.ro
Avand avatajul primei probe, Georgeo a ales pentru cea de-a doua sa gateasca preparatul lui Mimi, in timp ce pentru restul concurentilor a ales platingul lui D’Artagnan. Emotiile au atins cote de neimaginat la aceasta proba, mai ales ca tensiunea si presiunea timpului care le scapa printre degete si-a spus cuvantul.
Vezi mai jos retetele delicioase propuse de Petru Buiuca, Mimi Nicolae si Alexandru Petricean (D'Artagnan)