In prima seara ca MasterChef, colegii de birou l-au scos in oras. In micul bistro in care iese de obicei cu acestia, a mancat niste fructe de mare senzationale.

Nu si-a facut inca mari planuri pentru banii castigati in concurs. Ce stie cu siguranta este ca, la urmatoarea iesire in oras cu prietenii, el este cel care va plati intreaga consumatie.

Oferte de colaboarare a primit multe in ultima vreme. Totusi, nu a acceptat niciuna pana acum. Si-ar dori sa porneasca un proiect prin care sa poata transmite tuturor bucuria pentru gatit pe care o simte.

DJii ProFM, Sara si Nicolai, au tinut sa ii faca o surpriza si au intrat in direct prin telefon cu Chef Catalin Scarlatescu. Intrebat in gluma daca Petru chiar merita sa castige, Catalin Scarlatescu a raspuns “eu l-am ales MasterChef” si a povestit si cand l-a “observat” cu adevarat in timpul emisiunii

”Baietasul asta nu a spus mare lucru. Pana la proba aia cu Sissoko cand mi l-a omorat. A dat cu el de pamant, cat era Sissoko de mare. De la proba aia a inceput sa gateasca”.

Asa de multa incredere are in talentul culinar al lui Petru incat i-a propus acestuia sa vina sa lucreze la el in restaurant.

Mai multe detalii despre vizita lui Petru in studioul ProFM, precum si cum a ramas cu promisiunea de a isi face un tatuaj in cazul in care castiga MasterChef, puteti afla pe site-ul www.profm.ro