Situat în localitatea Bănești - Prahova, lipit practic de DN1 - pe sensul de mers către munte, DULCELLE  este un laborator modern de cofetărie & ciocolaterie unde veţi putea găsi o gamă largă de sortimente de prăjituri, torturi și praline.

Pasionaţi de creaţie și frumos, cu o vastă experienţă în spate,  DULCELLE dorește să-i surprindă și pe cei mai pretențioși degustători cu cele mai nebănuite texturi şi arome, obiectivul laboratorului fiind acela de a oferi o emoţie rară şi neaşteptat de plăcută.

Ioana, pastry chef-ul care conduce laboratorul DULCELLE, provine dintr-o familie cu tradiţie în domeniul cofetăriei, aceasta practic crescând printre mixere și cuptoare, eclere și cozonaci, concursuri și competiţii de cofetărie

Ea este înconjurată de o echipa tanara dar și de oameni cu experiența, cofetari din garda veche, impreuna echipa realizand lucruri de excepție. 

Ioana este un cake decorator desăvârșit, pasiunea ei pentru cakedecor regăsindu-se în creaţiile spectaculoase pe care ea împreună cu echipa pe care o conduce le realizează.

La nivel de ciocolaterie, Dulcelle beneficiază de cele mai înalte tehnici de producere și realizare a ciocolatei fiind unul dintre cei mai importanți jucători de pe piaţă în ceea ce privește calitatea pralinelor comercializate.Viziunea Dulcelle este de a realiza produse de cea mai înaltă calitate și a ţine pasul cu tendinţele în domeniu, mulţumirea clienţilor fiind principala preocupare a echipei. În acest sens folosim ingrediente de top autentice, de la branduri cu renume internaţional, dar și de la furnizori locali care ne pun la dispoziţie fructe proaspete, bio, cu gusturi autentice românești, ne-a declarat Ioana - managerul DULCELLE.

De asemenea Laboratorul DULCELLE pune la dispoziţia pasionaţilor o gamă foarte variată de compoziţii, acestea putând fi vizualizate pe site-ul companiei, la secţiunea sortimente torturi: https://dulcelle.com/product-category/tipuri-torturi/.

Orice comandă nouă reprezintă o provocare pentru DULCELLE astfel încât pe ușa laboratorului ies comenzi spectaculoase care încântă toţi clienţii și pasionaţii din domeniu. Astfel, pe usa laboratorului DULCELLE ies torturi botez spectaculoase dar si creatii deosebit de elegante pentru nunti sau aniversari.

Pe partea de evenimente, DULCELLE se mândrește cu o gamă foarte variată de prajituri delicioase, toate evenimentele fiind un real success. Echipa dispune de o logistică premium și de un întreg arsenal de vase, mese speciale de candy bar sic cel mai important - de o echipa pregatita sa facă din fiecare eveniment unul extrem de reușit.

Laboratorul DULCELLE este prezent pe web cu platforma www.dulcelle.com.