Toti cei care doresc sa castige sansa de a ajunge in competitie si sa guste viata de star pot intra pe pagina protv.ro, unde vor gasi un formular de inscriere.

Conditii:
Aspirantii la titlul de "MasterChef" al Romaniei trebuie sa aiba peste 18 ani, sa nu fi profesat vreodata in acest domeniu, insa, mai presus de toate, trebuie sa iubeasca gatitul si sa demonstreze ca pot face din aceasta arta un adevarat spectacol.

Pe site-ul protv.ro, cei care doresc sa se inscrie trebuie sa completeze un formular in care sa isi lase datele personale, sa raspunda la cateva intrebari legate de pasiunea lor pentru gatit, sa incarce o fotografie sau un filmulet pe care ei il considera reprezentativ.

“MasterChef”, un format pe care ProTV il aduce in premiera in Romania, este cea mai fascinanta competitie culinara din intreaga lume, un show plin de culoare, emotie si suspans care a revolutionat cooking-showurile din industria divertismentului. ”MasterChef” reuneste oameni pasionati de arta culinara, amatori din medii si profesii foarte diferite, cu personalitati diverse, tineri sau varstnici, pentru care insa bucuria de a gati este o reala placere.

Pasionati de arta gatitului, cei care vor ajunge in competitie vor avea la dispozitie scena pentru a arata lumii intregi ca bucuria de a gati din inima poate deveni spectacol, dar si drumul catre schimbarea propriei vieti. Acestia vor face orice pentru a impresiona juriul, pentru a castiga un premiu substantial in bani si, nu in ultimul rand, pentru a deveni primul “MasterChef” al Romaniei.

Caravana MasterChef ajunge la:

  • Cluj-Napoca - 7 iunie\
  • Iasi - 14 iunie
  • Timisoara - 21 iunie
  • Bucuresti - 5 si 6 iulie
Tags: MasterChef