Martea aceasta, 6 mai, de la ora 20.30, castigatorii primelor doua sezoane, Aida Parascan si Petru Buiuca, dar si Bogdan “Dexter” Alexandrescu, Mimi Nicolae, Victor Nemes, Alexandru “D’Artagnan” Petricean, Sidia Sissoko si Andreea Moldovan se reintorc la “MasterChef” cu misiunea de a le da de lucru concurentilor din acest sezon.

Intalnirea va fi una speciala, mai ales ca revenirea la “MasterChef” este mereu insotita de emotii, chiar daca de data aceasta fostii concurenti nu mai sunt presati de tensiunea concursului. Fiecare dintre finalistii primelor doua sezoane isi va arata maiestria in arta culinara si va incerca sa ofere un plating care sa arate cat de mult a evoluat la capitolul bucatarie.

Concurentii acestui sezon vor fi de-a dreptul impresionati de farfuriile care se vor perinda prin fata lor si vor primi cu exclamatii de uimire si, in acelasi timp, teama sarcina juratilor: aceea de a reproduce platingurile invitatilor. Cum se va desfasura intreaba proba, dar si cine va intra la Testul sub presiune, telespectatorii PRO TV vor afla martea aceasta de la 20.30, la “MasterChef”.
 

Tags: MasterChef