Temele pe care creatorii de vesela si alte ustensile pentru bucatarie au mizat in aceasta toamna la targul Maison & Objet a fost natura si spiritul nomad. Asa ca, ne incurajeaza prin culori si design sa ne luam pasiunea pentru bucatarie la drum sau sa visam la calatorii in natura chiar din bucataria noastra. Uite ce ne-a atras privirea din prezentarile facute la Paris.
Bricege cu stil
Sunt produse de francezii de la Forge de Laguiole, care pun pret nu numai pe metalul din care este facuta lama, ci si pe detaliile si materialul manerului. In colectia de anul acesta au bricege si cutite cu manere din coral, corn de vita Aubrac sau os de camila.
Cutii incapatoare pentru mancarea la pachet
Compania franceza Monbento revine asupra modelelor lansate in 2010 si propune unele moderne, mai incapatoare (pana la 1.7 litri), cu accesorii diverse si mult mai elegante. In oferta lor intra si o cutie de transport a alimentelor care poate tine mancarea calda pana la 2 ore.
Si lapte, si zahar in acelasi loc
Acest model de zaharnita de la Tonfisk are un mechanism care se bazeaza pe gravitatie si permite recipietului cu zahar sa se mentina in pozitie orizontala in timp ce torni lapte din recipientul atasat.
Vesela in toate culorile
Nuantele tari revin in culoarea paharelor, iar nouatatea sezonului si tonurile pastelate pentur serviciile de masa.