Dupa trei editii in care au fost ba impresionati si cuceriti de preparate inedite si atent gatite, ba enervati la culme de farfurii care nu au ce cauta in concurs, chefii pun la bataie ultimele sorturi din concurs, astfel ca la finalul preselectiilor 76 de concurenti norocosi vor pasi catre prima proba eliminatorie din concurs.

Daca in anii trecuti au avut de taiat ceapa sau de curatat peste, in acest sezon cei trei jurati le-au pregatit concurentilor o surpriza care le va pune la grea incercare rabdarea, dar si rapiditatea si cunostintele in materie de bucatarie de baza. Despre ce e vorba, telespectatorii Pro Tv vor afla in editia de marti, 8 aprilie, de la 20.30.

In editia de saptamana aceasta juratii vor fi la fel de nemilosi, insa vor avea parte si de surprize frumoase din partea unor concurenti al caror talent va fi rasplatit cu un sort “MasterChef”. Asa se face ca chef Florin Dumitrescu va fi de-a dreptul generos cand va imparti felicitari si aprecieri, in vreme ce chef Bontea va lasa uneori deoparte privirea dura, cucerti de anumite idei culinare ale concurentilor. Iar pentru chef Scarlatescu editia va aduce o intalnire de pomina cu un plating de clatite. Cunoscut pentru faptul ca nu apreciaza clatitele, acesta va avea o reactie cu totul si cu totul surprinzatoare.