Pentru a-şi menţine sănătatea, suverana are şi câteva secrete. De exemplu, ea consumă la micul dejun aceleaşi alimente de 70 de ani. Rareori, cu ocazii speciale, Regina Elisabeta şi-a schimbat meniul. 

Deşi la dispoziţia sa se află numeroşi bucătari, care îi pot prepara zeci de feluri de mâncare, regina a preferat rutina. Suverana obișnuiește să consume la micul dejun o varietate de cereale, care sunt puse în boluri diferite din plastic pentru ca ea să îşi poată alege din ele. 

Conform The Mirror, preferatele Reginei sunt cerealele Special K. Un fost bucătar al reginei a mărturisit că există unele ocazii, foarte rare, când suverana face unele excepţii şi cere la micul dejun altceva. 

De exemplu, potrivit bucătarului Darren McGrady, care a lucrat în Palatul Buckingham mai bine de 15 ani, Regina Elisabeta mai mănâncă uneori şi omletă cu somon afumat, la care serveşte şi felii de trufe. Asta se întâmplă cel mai adesea de Crăciun, căci Regina primeşte atunci trufe proaspete în dar. La micul dejun, suverana bea un ceai englezesc și savurează pâine prăjită cu marmeladă. 

Sursa foto: shutterstock.com