Un chef TV  a ales să facă însă „salată de popcorn”, folosind floricelele de porumb drept bază pentru acest fel de mâncare, stârnind controverse printre pasionații de rețete. 

Bloggerul american Molly Yeh a apărut la popularul canal Food Network pentru a-și prezenta invenția. Salata este un amestec de popcorn, maioneză și legume. Deși ea adoră acest fel de mâncare, recunoaște că alții ar putea să o considere neortodoxă.

”Unii adaugă și pește în salată. Chiar dacă vi se pare că nu merge, după ce o guști, este foarte bună”. Sosul salatei constă în maioneză, smântână, muștar de Dijon, zahăr, oțet de cidru de mere, sare și piper.

Sosul este amestecat apoi cu mazăre, morcov, țelină și popcorn.

După ce rețeta a apărut pe pagina de Facebook a postului Food Network, comentariile au început să curgă, unii numind-o ”crimă împotriva umanității”.

”Îmi pare rău, dar arată dezgustător și nu aș mânca-o niciodată, toată maioneza aia este teribilă”, a scris un fan.

 
Share în bucate - Mini-pavlova, cu frișcă și fructe de pădure
 
Tags: salata, popcorn