1. Adauga-le citrice
Pentru ca iarna e sezonul citricelor, nu poti sa le ocolesti. In loc sa le consumi doar simple, intre mese, joaca-te cu gusturile si include-le in salate. Vei constata ca sunt un ingredient de nepretuit. Mai ales daca le lasi si la cuptor inainte, pentru 10 minute (220 grade Celsius). Incearca in aceasta varianta portocalele, grepfruitul si chiar lamaile.
2. Ierburi aromatice
Schimba salata verde cu verdeturi mai indraznete: coriandru, patrunjel, tarhon.
3. Da-le o textura deosebita
Nuci, alune, seminte, rodii – sunt perfecte pentru ca salatele de iarna sa fie mai satioase si... crocante.
4. Include si radacinoase
De la morcovi la sfecla rosie, gulie sau telina, cele mai multe radacinoase pot fi transformate in salate crocante de cruditati. Secretul este sa le tai in bucati suficient de mici sau fasii.
5. Nu uita de sos
Sosul poate sa transforme cea mai banala salata intr-una spectaculoasa.
PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA SHARE ÎN BUCATE: