Cu toate aceastea, dieta sa strictă și antrenamentele zilnice l-au ajutat să-şi conducă echipa Tampa Bay Buccaneers, la care evoluează din 2020, la câştigarea trofeului Super Bowl.

Recent, Tom Brady a fost desemnat, pentru a doua oară în carieră, sportivul anului de revista Sports Illustrated. Legendarul jucător de fotbal american are câțiva ași în mânecă, ce le-au ajutat să-și depășească limitele.

Sportivul a dezvăluit rețeta de smoothie cu care își păstrează masa musculară. Băutura este ușor de preparat, toate ingredientele se pun în blender și se mixează. Brady își începe mereu ziua cu acest amestec delicios și sățios. 

Smoothie-ul cel de toate zilele

Ingrediente:

1/2 cană de lapte de migdale

1/2 cană de lapte de cânepă

1 linguriță de semințe de cânepă

1 linguriță de semințe de chia

1/4 cană de nuci tocate

1 lingură unt de migdale

2 linguri de pudră proteică pe bază de plante TB12

1 cană de afine congelate

1/2 cană de banane congelate

Cât de sănătoasă este băutura? Cu acest smoothie Tom Brady consumă aproximativ 664 calories, 40g proteine, 54g carbohidrați (13g fibre), și 36g de grăsimi.

Dieta unei legende NFL

Cum era de așteptat Tom Brady urmează un regim de viață extrem de strict și adaptat unui sportiv profesionist. Fotbalistul are o rețetă proprie: meditație transcedentală, yoga, dieta antiinflamatorie 80/20 (80% alimente alcaline și 20% acide).

Sportivul pune accent pe consumul de ingrediente minim procesate și evitarea alimentelor care accelerează inflamațiile în organism. De asemenea, evită zahărul îndulcitorii artificiali, grăsimile trans, cafeina, glutamatul și alcoolul.

În ceea ce privește hidratarea, Brady bea apă infuzată cu electroliți, celebrul lui smoothie și multe shake-uri de proteine.

Tom Brady este căsătorit cu supermodelul brazilian Gisele Bündchen. Ei s-au cunoscut în 2006, prin intermediul unui prieten comun. Sportivul tocmai încheiase o relație cu actrița Bridget Moynahan, iar la scurt timp după ce modelul brazilian a intrat în viața sa, acesta a aflat că Bridget era însărcinată.

"Tom mi-a spus că fosta lui iubită este gravidă. A doua zi, ştirea apărea peste tot şi întreaga lume mi-a fost dată peste cap. Simţeam că nu ştiu ce să fac. Mă gândeam: să fug? După ani, pot spune că n-aş fi putut cere un copil de suflet mai bun", a recunoscut Gisele în cartea sa autobiografică.

În 2009 cei doi s-au căsătorit și au împreună doi copii, Benjamin Rein (12 ani) și Vivian Lake (9 ani).

Foto shutterstock.com