“Eu am vrut sa ma fac bucatar, dar tatal meu nu m-a lasat. A zis ca are un singur baiat si ala trebuie sa fie mecanic”. Dar pana la urma am ajuns tot bucatar, ca asta imi place mie”, a spus Dorin Stan la preselectii. Prajitura pregatita de el, este una foarte veche si o faceau bunicii nostri.

Chef Catalin, care si-a facut cruce inainte sa o guste, a fost dat pe spate de gustul prajiturii. “Mie imi facea bunica de Paste si de Craciun o prajitura cu bulion. Nu pot decat sa te aplaud”, i-a zis acesta la sfarsit.

“Ce aveti dumneavoastra acolo este cel mai inedit si cel mai bun desert mancat vreodata. N-am crezut ca exista asa ceva”, i-a spus Chef Sorin, vizibil emotionat de povestea lui.

“V-am subestimat atat de tare ca acum imi pare rau. Ne-ati oferit o lectie de viata sa nu mai judec dupa aparente si dupa primele cuvinte. Mi-ati zis prajitura cu bulion si ma intrebam care dintre noi o sa va dea cu farfuria in cap. In momentul asta, vreau sa va spun ca sunt cel mai fericit ca fac parte din acest juriu si ca pot sa gust minunatii de genul asta si mai ales gatite de un om ca dumneavoastra, care incearca sa readuca gusturile copilariei pe mesele noastre. Va multumesc”, i-a spus si Chef Florin Dumitrescu.

Incearca si tu reteta: