Hidratarea este solutia cea mai buna pentru a pune din nou rotitele in functiue. Desi prima optiune este apa simpla, mai sunt si alte bauturi bune care sa iti taie toate durerile si senzatia de greata pe care o resimti dupa betie.

1.Bea un ceai

Este un remediu bun pentru deshidratarea pe care o resimte organismul. Ceaiul verde ar trebui sa iti fie partener de masa in dimineata de dupa petrecere pentru ca e bogat in antioxidanti si daca ii adaugi si putin ghimbir va rezolva si durerile de stomac.

2. Zeama de muraturi

Este un remediu despre care ai mai auzit si pe care multa lume il pune in aplicare. Pentru ca este sarata zeama de muraturi te va face sa consumi si mai multa apa, iar asta va ajuta rehidratarea. Dar nu acesta este, se pare, secretul. Zeama de muraturi este bogata in antioxidanti naturali, saruri si minerale de care ai nevoie pentru ca le-ai pierdut cu o seara in urma prin consumul de alcool.

3. Apa de cocos

Suna extravagant, dar nu trebuie sa fii intr-o tara tropicala ca sa o bei. Se gaseste acum si in magazinele de la noi. Este mai buna decat apa simpla, spun cunoscatorii, si contine mai mult potasiu decat bananele, ceea ce te va ajuta sa iti revii rapid din mahmureala.

4. Suc de rosii

Cu o seara inainte l-ai consumat intr-un cocktail Bloody Mary, dimineata il poti bea simplu, fara alcool, pentru ca reduce inflamatiile si aduce o portie buna de nutrienti. Inflamatiile sunt raspunsul organismului pentru socurile la care l-ai supus in timpul petrecerii.

5. Suc de portocale

Sucul proaspat de portocale va contribui la cresterea cantitatii de zahar din sange si va ameliora simptomele neplacute. Daca simti ca stomacul tau nu face fata insa, mai bine renunti la fructele cu acid si iti indrepti atentia catre mere, care sunt ceva mai prietenoase din acest punct de vedere.