Daca emotiile sunt la ordinea zilei in randul concurentilor, si pentru chefi preselectiile vin cu momente neasteptate. Asa se face ca in editia de saptamana aceasta, chef Catalin Scarlatescu are probleme cu un ingredient pe care doi concurenti il folosesc din plin in platingurile lor: cuisoarele. “Nu suport cuisoarele”, marturiseste chef Scarlatescu.
“Am o problema cu ele inca din copilarie.Imi amintesc ca o batrana care lucrase ca asistenta in razboi ne-a invatat sa mestecam cuisoare daca avem dureri de dinti, pentru ca aroma lor puternica iti va face sa amorteasca gingiile. Ei bine, cred ca eu am facut exces de cuisoare la un moment dat si am dezvoltat un soi de alergie la acest ingredient, mai ales atunci cand este folosit in exces. Simt ca imi ia foc capul”, mai spune juratul de la “MasterChef”.
Ce se va intampla cu acesi concurenti care au folosit cuisoare, care e reactia lui Catalin Scarlatescu si, mai ales, daca acesta va da sortul, telespectatorii Pro Tv vor afla marti, de la 20.30, la Pro Tv.
In aceeasi editie chef Florin Dumitrescu este cucerit de un preparat exotic cu care se prezinta in fata lor, a juratilor, un pretendent la sortul “MasterChef”. Desi in mod normal nu poate manca picant, de data aceasta cel mai tanar jurat “MasterChef” se declara de-a dreptul impresionat: “Este prima data de cand sunt la “MasterChef” cand pot sa manac ceva iute. Pentru ca nu este doar senzatia de iute, este parfumat. La farfuria asta nu am absolut nimic de reprosat. Felicitari”, va spune Florin.
Daca editia trecuta a fost una internationala, cu multi concurenti straini, de data aceasta la “MasterChef” isi fac aparitia oameni cu profesii foarte diferite, din domenii extreme de variate, de la studenti, la ingineri, un programator IT sau un judecator. Cati dintre ei vor merge mai departe si prin ce emotii vor fi trecuti de catre cei trei jurati, cei de acasa vor afla marti la “MasterChef”.