A fost o decizie extrem de riscanta pentru Liam, pentru ca orasul in care si-a deschis restaurantul are doar 1.000 de locuitori.
El a povestit cum a ajuns sa ia aceasta decizie: un baietel de doi ani, putin cam temperamental, a inceput sa urle in restaurant. In momentul in care s-a dus la masa si a rugat-o pe mama sa il scoata putin afara ca sa-l calmeze, astfel incat sa nu-i deranjeze pe ceilalti. Mama insa s-a simtit ofensata si, in loc sa-si ceara scuze, s-a ridicat de la masa si a plecat.
In acel moment, Chef Liam si-a propus sa schimbe politica restaurantului sau, chiar daca asta insemna sa isi piarda din clienti.
“Daca o persoana plateste bani ca sa aiba parte de un pranz relaxant, te rog fa-ti tie si celorlalti o favoare luandu-ti un babysitter pentru o seara, sau scoate copilul care tipa din incapere. Este pur si simplu din respect pentru ceilalti oameni, fie ca sunt doi la numar sau douazeci. Acestea sunt reguli de bune maniere de baza si nu e normal ca noi sa fim nevoiti sa-i invatam pe parinti cum sa se ocupe de copiii lor.”
Dupa cateva zile insa, spre surprinderea sa, a avut cel mai aglomerat weekend din istoria restaurantului.
“A fost o alegere buna pentru restaurant. Afacerea infloreste. Tocmai am avut doua seri-record. Oamenii cheltuie bani, beau vinuri bune si petrec intr-un stil mare. Cu siguranta subiectul a atins o coarda sensibila", a spus el pentru Business Insider.
“Au fost si parinti care ne-au acuzat de discriminare, dar in mare parte feedback-ul a fost pozitiv. Am avut chiar parinti care ne-au inteles si ne-au incurajat.”, a mai spus el.