1. Berea
Nedeschisa: 4 luni
2. Zaharul brun
Termen de valabilitate nedeterminat, daca este stocat intr-un loc racoros, uscat.
3. Ciocolata
Un an de la data de productie.
4. Cafea
Nedeschisa: 2 ani
Deschisa: 1 luna la frigider
5. Legume congelate
Nedeschise: 18-24 luni
Deschise: 1 luna
6. Miere: termen de valabilitate nedeterminat
7. Ketchup
Nedeschis: 1 an. Dupa aceasta perioada, culoarea si aroma ii vor fi afectate.
Deschis: 4-6 luni
8. Sirop de artar: 1 an
9. Maioneza
Nedeschisa: termen nedeterminat
Deschisa: 2-3 luni (dupa acest interval, culoarea si aroma ii pot fi afectate, insa poate fi consumat in siguranta).
10. Mustar: 2 ani
11. Masline: 2 ani (dupa acest interval, culoarea si aroma ii pot fi afectate, insa poate fi consumat in siguranta).
12. Unt de arahide: 9 luni
13. Muraturi
Nedeschise: 18 luni
Deschise: Nu exista o data anume. Arunca-le cand sunt prea moi.
14. Orez:
2 ani de la data de pe ambalaj
15. Tabasco:
5 ani daca este stocat intr-un loc rece si racoros
16. Otet: 42 luni
17. Sosul Worcestershire
Nedeschis: 5-10 ani (dupa acest interval, culoarea si aroma ii pot fi afectate, insa poate fi consumat in siguranta).
18. Paste uscate: 12 luni
19. Masline la borcan
Deschise: 3 luni
Inchise: 3 ani
20. Ulei de masline
2 ani de la data fabricatiei (dupa acest timp, culoarea si aroma pot suferi modificari, insa poate fi consumat in siguranta).
Sursa: Time