Blogul Dinneralovestory.com a publicat 100 sfaturi de gatit pentru cina, dar noi le-am ales doar pe cele mai importante 10 dintre ele. Este bine sa le cunosti si sa tii cont de ele, mai ales ca majoritatea se descopera doar din experienta. Citeste-le si spune-le daca iti sunt de ajutor :)

1. Intotdeauna gateste mai mult spanac decat crezi ca vei avea nevoie

2. Rezista nevoii de a-ti cere scuze fata de invitati pentru eventualele greseli pe care le-ai facut la gatit. Cei mai multi nici macar nu vor sesiza

3. Cand cineva spune ca va bea 1-2 pahare de vin rosu la cina, considera-le direct doua.

4. Cand arunci crevetii in apa fiarta, dureaza fix 3 minute pana sunt gata

5. Cand fierbi pastele, ai grija sa pui sare in apa

6. Curata bucataria pe masura de gatesti. Daca nu, nu vei dormi la noapte

7. Cum a spus Julia Child: "Nu exista nimic mai rau decat legume la gratar"

8. Condimenteaza bine carnea inainte sa o gatesti, iar apoi mai condimenteaz-o o data in timp ce o gatesti. 

9. Foloseste condimentele cu moderatie, in special usturoiul.

10. Orice + broccoli egal o masa cu care poti sa te mandresti. Daca e gatit corect.