Ceea ce nu știu încă mulți români este felul în care trebuie consumat acest preparat. În general, clienții au tendința de a-și umple complet bolul cu sosul. Cu toate acestea, ceea ce trebuie făcut este să turnați doar puțin. Nu ar trebui să îl înmoi complet, ci să îl acoperi cu un strat subțire de sos. 

Când vine vorba de ridicarea bețișoarelor, sunt, de asemenea, mulți care nu se pricep. Fără îndoială că acest lucru îi oripilează pe japonezi.

De pe contul TikTok al Jappengo, aceștia atrag atenția că trebuie doar să miști unul dintre bețișoare. Bețișorul static este așezat în jos peste degetul inelar și între degetul mare și arătător. Bețișorul de sus se pune între degetul arătător și degetul mijlociu, plasând întotdeauna degetul mare deasupra. 

De asemenea, trebuie să știți că bețișoarele din toate țările asiatice nu sunt la fel. De fapt, există diferențe semnificative justificate de cultura și tradițiile lor. În cazul Japoniei, bețișoarele sunt făcute din lemn și sunt mai scurte decât în China și Coreea. De asemenea, au o formă mai ascuțită, deoarece în Japonia se mănâncă multe feluri de mâncare pe bază de pește și cu această formă este mai ușor să dezosezi peștele.

foto: shutterstock.com