Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Caleste ceapa in uleiul incins la foc mediu, timp de 8 minute panac cand incepe sa se inmoaie si sa se caramelizeze.
Adauga usturoiul si mirodeniile si gateste-le impreuna inca 1 minut.
Toarna supa concentrata si coaja de lamaie si lasa sa dea in clocot. Adauga bucatile de pui, anghinarea si morcovii, acopera cu un capac si lasa sa fiarba la foc mic 15 minute pana cand legumele se inmoaie si carnea e fiarta. Condimenteaza cu sare si piper.
Serveste tocanita alaturi de cuscus.
Sursa reteta si foto: Bon Appetit
INGREDIENTE
- pui
- piper
- sare
- 450g inimi anghinare congelate
- 450g morcovi curatati si feliati
- 2.25kg piept pui fara oase si piele taiat in cubulete
- 1 lingurita coaja lamaie
- 1 lingura paprika
- 1 lingurita turmeric
- 2 litri supa concentrata de pui
- 1 lingura chimion
- 1 lingura coriandru
- 6 catei usturoi maruntiti
- 2 cepe tocate
- 3 linguri ulei de masline