Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Italiana
Metoda de preparare

Fierbe otetul balsamic si zaharul brun timp de 10-15 minute, pana cand amestecul se reduce la jumatate. Lasa deoparte.

Amesteca rosiile intregi cu 1 lingura ulei de masline, mierea, sare si piper si coace-le 10 minute in cuptorul incins la 190-200C.

Intre timp, unge feliile de bagheta cu ulei de masline pe ambele parti, condimenteaza-le cu sare si piper si rumeneste-le pe un grill cate 3 minute pe fiecare parte.

Azeaza intr-o tava sau tigaie de fonta felii de paine prajita, apoi felii de mozzarella si deasupra lor rosii coapte. Repeta pana cand formezi 3 straturi.

Pune in partea de sus a cuptorului incins timp de 3-5 minute, pana cand mozzarella se inmoaie.

Stropeste cu reductia de otet balsamic si serveste imediat. 

Sursa reteta si foto: www.halfbakedharvest.com