< 30 min
usor
Italiana
Fierbe otetul balsamic si zaharul brun timp de 10-15 minute, pana cand amestecul se reduce la jumatate. Lasa deoparte.
Amesteca rosiile intregi cu 1 lingura ulei de masline, mierea, sare si piper si coace-le 10 minute in cuptorul incins la 190-200C.
Intre timp, unge feliile de bagheta cu ulei de masline pe ambele parti, condimenteaza-le cu sare si piper si rumeneste-le pe un grill cate 3 minute pe fiecare parte.
Azeaza intr-o tava sau tigaie de fonta felii de paine prajita, apoi felii de mozzarella si deasupra lor rosii coapte. Repeta pana cand formezi 3 straturi.
Pune in partea de sus a cuptorului incins timp de 3-5 minute, pana cand mozzarella se inmoaie.
Stropeste cu reductia de otet balsamic si serveste imediat.
Sursa reteta si foto: www.halfbakedharvest.com
- rosii
- 120ml otet balsamic
- 10 frunze busuioc
- 225g mozzarella feliata
- 1/2 lingurita piper
- 1/2 lingurita sare
- 1 lingura miere
- 330g rosii cherry
- 2 linguri ulei de masline
- 1 bagheta integrala feliata
- 1 lingura zahar brun